Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu Pekin’de

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu Pekin’de

 

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, Çin’in başkenti Pekin’de Büyükelçimiz A.Emin Önen ile birlikte Çin Acil Durum Yönetimi Bakan Yardımcısı Cıng Guoguang ile görüştü.

 

Önen ve Güllüoğlu, Zheng Guoguang ile

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, Pekin’de temaslarda bulunan AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ile birlikte Çin’in Acil Durum Yönetimi Bakan Yardımcısı Zheng Guoguang ile bir süre görüştü.

Pekin Büyükelçisi Abdulkadir Emin Önen, iki ülke arasında afet ve acil durumlar alanlarında iş birliği konularını ele aldıklarını söyledi.

 

Güllüoğlu Cıng ve Dhanapala ile

AFAD Başkanı Mehmet Güllüoğlu ise, başkent Pekin’de Çin Acil Durum Yönetimi Bakan Yardımcısı Cıng ile de bir araya geldi.

AFAD Başkanı Güllüoğlu ve Cıng, yaptıkları görüşmede Çin ve Türkiye arasında afet önleme ve acil durumlar alanlarında hangi alanlarda iş birliği yapılabileceğine yönelik görüş alışverişinde bulundu.

AFAD Başkanı Güllüoğlu, daha sonra Birleşmiş Milletler Mülteciler Yüksek Komiserliği (UNHCR) Çin Temsilcisi Sivanka Dhanapala ile görüşerek, AFAD ve UNHCR arasındaki ikili ve bölgesel konular hakkında değerlendirmelerde bulundu.

 

Büyükelçi Önen, Çinli Yazar ile

Büyükelçi A. Emin Önen daha önce, “İstanbul’da Bir Yıl” isimli Çince kitabın yazarı ve blogger Xia Nai ile İstanbul, turizm ve Türk Hava Yolları üzerine keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan