Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Akrepli Yolda Çalışmalar Devam Ediyor

Akrepli Yolda Çalışmalar Devam Ediyor

Ceylanpınar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmaları ile Ceylanpınar’ı Kızıltepe’ye bağlayan Akrepli Yolu’nda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor.

Ceylanpınar’ı Kızıltepe’ye bağlayan 7 metre genişliğinde ve 21 km uzunluğundaki Akrepli Yolu’nda söküm işi geçtiğimiz gün başlanmıştı. Ceylanpınar Belediyesi ve Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmaları ile Ceylanpınar’ın en uzun yollarından olan Akrepli Yolu’nda üst yapım ve beton asfalt çalışmaları son sürat devam ediyor.

Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, Akrepli Yolu’nda devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Menderes Atilla, yolun kısa sürede bitirilip vatandaşın hizmetine sunulacağını ifade etti.

“BİZLER İÇİN YOL MEDENİYETTİR”
Ceylanpınar Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Altun, yolun hem ilçe hem de hizmet anlamında önemli olduğuna dikkat çekti. Altun, “Akrepli Yolu ilçemizin en yoğun yollarından biridir. 22 kilometre uzunluğundaki yolumuz baya bozuktu. Yolun bozuk olması bir tarafta dursun aynı zamanda kazalarda oluyordu.Belediye Başkanımız Menderes Atilla’nın girişimleri ve Büyükşehir Belediyesi’nin koordineli çalışmalarıyla yolumuzda çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Ekiplerimiz çalışmalar neticesinde bazı yerlere yamalar yaptı. 21 kilometre yolumuz beton asfalt olacak. Bu yolu kullanan yaklaşık 20 köyümüz var. Yolun tamamlanmasından sonra bu köydeki vatandaşlarımız daha rahat ve güvenli şekilde gidip gelebilecekler. Bizler için yol medeniyettir” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan