Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Dikkat ! TOKİ İndirim Kampanyası Yarın Başlıyor

Dikkat ! TOKİ İndirim Kampanyası Yarın Başlıyor

ŞANLIURFA-(RUHA AJANS/RHA)-Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasının bu yıl ikincisi başlıyor.

TOKİ’den yapılan açıklamada, indirim kampanyasına başvuruların 21 Eylül’de başlayacağı belirtildi.
Kampanyada borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının yararlanacağı indirim kampanyasını yarın başlıyor.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ)tarafından her yıl başlatılan yüzde 20 indirim kampanyası kapsamında borcunu erken kapatıp tapusunu almak isteyen konut ve iş yeri sahipleri borcunun tamamını ödeyecek olanlara indirimi 4 puan artırarak yüzde 24’e çıkardı.Borcunu kapatmak isteyenler yüzde 24 indirimle tapusunu alabilecek.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri alıcılarının 21 Eylül-29 Eylül tarihleri arasında ilgili bankaya başvuruda bulunması gerekiyor.

Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin en geç 19 Ekim tarihi mesai bitimine kadar ilgili bankaya başvurularını yapması gerekir. Bu tarihten sonra yapılacak borç kapatmalarında söz konusu indirim oranından yararlanılması mümkün olmayacak.

İndirim uygulaması kapsamına alınan projelerdeki konut ve iş yeri alıcılarının başvuru tarihi itibarıyla TOKİ’ye ödemekle yükümlü oldukları aidat, emlak vergisi gibi herhangi bir borcunun bulunmaması şartı aranıyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan