Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Şanlıurfa Tarihine Hayran Kaldılar

Şanlıurfa Tarihine Hayran Kaldılar

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Şanlıurfa Buluşması için kente gelen belediye başkanlarına yönelik Şanlıurfa gezisi düzenlendi. Kentin tarihi ve turistik mekanlarını gezen TKB üyeleri, Şanlıurfa tarihine hayran kaldıklarını belirtti.

Tarihi Kentler Birliği Şanlıurfa buluşması devam ediyor. Buluşmanın ikinci günü TKB Meclis Toplantısının ardından katılım sağlayan belediye başkanlarına yönelik şehir gezisi düzenlendi. TKB Başkanı ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’nin ev sahipliğinde şehrin tarihi ve turistik yerlerini gezen üyeler, Şanlıurfa mirasına hayran kaldıklarını ifade ettiler. Arkeoloji Müzesi ile başlayan gezi Mozaik Müzesi, Kızılkoyun, Balıklıgöl, Kapalı Çarşı, Barutçu Hanı ve son olarak Gümrük Hanı ile son buldu.
Gezide Şanlıurfa’nın tamamen tarih şehri olduğunu dile getiren belediye başkanları, “Şanlıurfa’da bulunmaktan dolayı çok mutluyuz. Şehrin tarihi dokusunun bu denli korunması bizlere örnek oldu. Tüm bu uygulamalarından dolayı TKB Başkanımız ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’yi tebrik ederiz” diye konuştular.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan