Anasayfa / TÜM HABERLER / EĞİTİM / Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Coşkun, Şanlıurfa Eğitimini Değerlendirdi

Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Coşkun, Şanlıurfa Eğitimini Değerlendirdi

Ruha Haber Ajansı/RHA)-RHA AJANS’ın YouTube ve Facebook hesabından canlı olarak yayınlan ‘Ruha’da Gündem’ programında Gazeteci Ömer Dodanlı’ya konuk olan Memur Sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun,Şanlıurfa Eğitimini değerlendirdi.
Coşkun,gündemde yer alan Zeytin Dalı Kampusü,Derslik açığı,STEM Bilim Merkezi,Eğitimde acilen çözülmesi gereken konular,İkili ve Tekli Eğitim konulardaki sıkıntılar,Okullardaki temizlik,güvenlik,tadilatlar,taşımalı eğitim,Kılık Kıyafet konuları,Öğretmen açığı,Öğretmen mülakatları,Şanlıurfa’nın eğitim durumu,başarı sıralaması ve sözleşmeli öğretmenlik konularının yanı sıra önümüzdeki Kasım ayında yapılacak olan sendika olağan genel kurulu ile ilgili gazeteci Ömer Dodanlı’ya çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Gündemi oluşturan olayların perde arkasında yaşananlarını enine boyuna konuşan Eğitim Bir Sen Şanlıurfa Şube Başkanı İbrahim Coşkun,izleyicilerden gelen mesajların yanı sıra Şanlıurfa kamuoyunda eğitime dair merak edilen konuları enine boyuna değerlendirdi.

 

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Haliliye’de TYT-AYT Kursu Kayıtları Başladı-(VİDEO)

Haliliye Belediyesi, 2021-2022 eğitim ve öğretim yılında Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek olan öğrencilere yönelik …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan