Anasayfa / TÜM HABERLER / GÜNCEL / Haftanın 6 Günü Takoran Vadisi’ne Tekne Turu Yapılacak

Haftanın 6 Günü Takoran Vadisi’ne Tekne Turu Yapılacak

Siverek Belediyesi’nce Takoran Vadisi’ni tanıtmak amacıyla düzenlenen festivalin ardından tekne turları sürekli hale getirildi.

3 gün süren ‘Takoran Kültür ve Doğa Festivali’nin ardından tanıtım çalışmalarını sürdüren Siverek Belediyesi, daha önce talep üzerine düzenlediği tekne ve feribot turlarını haftanın altı günü sürdürme kararı aldı.

Haftanın 6 günü düzenlenen turlar kapsamında Pazartesi, Salı, Çarşamba ve Perşembe günleri tekne ile gezmek isteyen vatandaşlara yönelik 1. tur için servisler saat 10.00’da Paşa Konağı Sosyal Tesisleri hareket edecek. Saat 11.00’de başlayacak tekne turunun saat 12.30’da sona erecek.

Hafta içi 2. tur servisleri ise saat 13.00’de Paşa Konağı Sosyal Tesisleri yanından hareket edecek, tekne turu saat 14.00’de başlayıp saat 16.00’da son bulacak.

Cumartesi ve Pazar günleri ise Feribot turu için 1. tur servisleri saat 10.00’da Paşa Konağı Sosyal Tesislerin hareket edecek, Feribot turu ise 11.00’de başlayıp saat 13.00’de bitecek.

Öğleden sonraki tur için servis hareketinin 14.00 olarak belirlenirken, 2. tur ise saat 15.00 ve 17.00 arasında tamamlanacak.

Tamamlanan turların ardından giden vatandaşlar, aynı servislerle şehir merkezine geri dönecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

Merkez Bankası faiz kararını açıkladı

Merkez Bankası, politika faizini yüzde 9'da tuttu.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan