Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Demirkol,Halk Gününde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Başkan Demirkol,Halk Gününde Vatandaşlarla Bir Araya Geldi

Haliliye Belediyesinin her ayın ilk Cuma günü düzenlediği Halk Günü Toplantıları kapsamında Ekim ayı toplantısı vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi. Halk gününde vatandaşlar Başkan Fevzi Demirkol ve Başkan Yardımcıları ile görüştü.
Başkan Fevzi Demirkol’un göreve geldiği ilk günden itibaren başlattığı Halk Günü Toplantıları, her ayın ilk Cuma günü olarak devam ediyor. Ekim ayının ilk Cuma günü de, Haliliye Belediyesi Ek Hizmet Binası Toplantı Salonunda, Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, Başkan Yardımcıları Haci Kanduza, Mehmet Selim Polatkan ve Osman Uludağ, birim müdürleri ile vatandaşların katılımıyla yapıldı. Vatandaşlar istek, öneri ve şikayetlerini Başkan Fevzi Demirkol ve başkan yardımcılarıyla bire bir görüşerek iletti.

Vatandaşların talepleri, Başkan Fevzi Demirkol ve başkan yardımcıları tarafından not alınıp, toplantıda hazır bulunan ilgili müdürleri yönlendirildi. İlgili müdürler de, iletilerin çözüme kavuşturulması için çalışmalar başlattı.Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek. Başkan Demirkol, vatandaşlardan gelen ve Haliliye Belediyesinin hizmet sahasına giren taleplerin çözümü için toplantıda hazır bulunan birim müdürlerine talimat verdi. Belediyenin hizmet alanına girmeyen talepler ise ilgili müdürlerce kaydedilip ilgili kurumlara iletilecek.
Toplantı ile ilgili konuşan Başkan Fevzi Demirkol, her an hizmet eden birimlerle birlikte sahada olduklarının altını çizdi. Belediye Başkanı olarak kendisinin de her an sokak sokak, cadde cadde gezdiğini kaydeden Başkan Demirkol açıklamasının devamında ise şu ifadelere yer verdi: “Sahada yapmış olduğumuz çalışmalar neticesinde halkımızın zaman zaman yaptığımız çalışmalarla ilgili teşekkürlerini takdirlerini alıyoruz. yapacağımız çalışmalarla ilgili de talepleri olmaktadır. Bu yapmış olduğumuz çalışmalarla birlikte halkımızla zaten sahada birlikteyiz, 2014 yılından bugüne devam eden halk günü uygulamamız devam etmektedir. Sahada herhangi bir şekilde mesai farklılığı nedeniyle karşılaşamadığımız, biz gittiğimizde işinde olan yada Haliliye dışında olan vatandaşlarımızla hemhal olmak adına her ayın ilk Cuma günü tüm müdürlerimizin katılımı ile ucu açık olmak üzere halk günü uygulamamız devam etmektedir. Halk günü uygulamamızda tüm müdürlerimizle birlikte vatandaşlarımızın taleplerini almakta çözülmesi mümkün olanlar anında çözüyoruz. Yine aynı şekilde vatandaşlarımızdan gelen teşekkürleri ve takdirleri personelimizle paylaşmaktayız. Bugünde halk günü toplantımızı gerçekleştirdik. Halkımızla bağlantımızın, halkımızla irtibatımızın daha da kuvvetlenerek ilerlemesini istiyoruz. 2014 yılından bu yana devam eden halk günü uygulamamız devam edecektir. halkımızın bize göstermiş oldukları destekten dolayı, güvenlerinden dolayı, ilgiden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum. kendilerine sağlıklı mutlu huzurlu güvenli bir gün, bir hayat diliyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan