Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Şanlıurfa Kızılay’ından Ruh Sağlığı Bilgilendirme Konferansı

Şanlıurfa Kızılay’ından Ruh Sağlığı Bilgilendirme Konferansı

Türkiye Kızılay Derneği Şanlıurfa Toplum Merkezi Sağlık ve Psikososyal Destek Programı kapsamında Dünya Ruh Sağlığı Gününde Yerel halk ve Geçici Koruma Altındaki Suriyeli katılımcılarına bilgilendirme konferansı düzenledi.
Toplum Merkezi Yönetici vekili Gülgez AĞBABA EROĞLU Şanlıurfadaki Toplum Merkezi faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunarak toplumun Ruh ve Beden Sağlığı bütünlüğünün önemine vurgu yaptı. Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Çocuk ve Ergen Psikiyatristi Uzm. Dr. Hamiyet İPEK TOZ ve Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Sevin HUN ŞENOL karılımcılara Depresyon belirtileri ve tedavisi hakkında bilgilendirmede bulundular.
Konferansın ardından Toplum Merkezinde görevli Sağlık ve Psikososyal Destek Program Sorumlusu Psikolog Kasım TAŞ, Toplum Merkezinde yerel halkımız ve Suriyeli misafirlerimizin psikolojik iyilik hali için çalışmaların devam ettiğini ve dileyen herkesin bu çalışmalardan ücretsiz olarak faydalanabileceği bilgisini katılımcılara aktardı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan