Anasayfa / TÜM HABERLER / EKONOMİ / Tarım Ve Orman Bakanı Pakdemirli: TMO Yarın Mısır Alımlarına Başlıyor

Tarım Ve Orman Bakanı Pakdemirli: TMO Yarın Mısır Alımlarına Başlıyor

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, “TMO yarın mısır alımlarına başlıyor. Mısır alım fiyatına yüzde 25 artış yapıldı, mısırın ton fiyatı 950 TL’ye yükseldi. Ürün bedelleri 10 gün içerisinde üreticilerin hesabına aktarılacak” dedi.

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli 2018 mısır alım fiyatının ton başına 950 lira olarak belirlendiğini açıkladı. Geçen sene ton başına fiyatın 760 lira olduğunu hatırlatan Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, bu yıl belirlenen tutarın yüzde 25 oranında artırıldığını söyledi. Bakan Pakdemirli son günlerde mısır fiyatlarında yaşanan dalgalanmadan çiftçilerin olumsuz etkilenmemesi için pazartesi gününden itibaren Toprak Mahsulleri Ofisi’nin de alımlara başlayacağını kaydetti.
Çiftçi kayıt sisteminde kayıtlı olan üreticilerin tüm ürününü Toprak Mahsulleri Ofisi’ne satabileceğini belirten Bakan Pakdemirli, “Ürün bedelleri 10 gün içerisinde üreticimizin hesaplarına aktarılacaktır” dedi.

ntv.com.tr

Advert

İlginizi Çekebilir

Turkcell’de “Sömestr Heyecanı” yaşanıyor

Turkcell mağazalarında ve Türkiye’nin sadece elektronik ürün satışı yapan ilk pazar yeri platformu Turkcell Pasaj’da sömestr tatiline özel fırsatlar başladı. 26 Ocak’a kadar sürecek “Sömestr Heyecanı” kampanyasında bilgisayar, a

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan