Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Kemal Süt’ün Adaylık Için Şartı Ne?

Kemal Süt’ün Adaylık Için Şartı Ne?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Şanlıurfaspor Başkanlığı için aday olması beklenen Kemal Süt, aday olmasının birkaç şarta bağlı olduğunu ifade etti. Süt, aday olabilmesi için tebliğin kaldırılması gerektiğini ifade etti.

Şanlıurfaspor bir yandan ekonomik krizlerle baş ederken, diğer yandan Pazar günü yapılacak kongre için gün saymaya başladı. Emin Yetim’in yanı sıra Kemal Süt’te aday olacaklar arasında…Mevcut başkan Emin Yetim ve Kemal Süt’ün dışında şu anda kongrede aday olacak kimse yok.

Aday olmasına kesin gözüyle bakılan ve kendi ifadesiyle aday olacağını açıklayan Kemal Süt’ün bazı şartlarının olduğu öğrenildi. Süt aday olabilmesi için tebliğin kaldırılması gerektiğini ifade etti.

KULÜP TÜM GELİR VE GİDERLERİN DETAYLI OLARAK İNTERNET SİTESİNDE YAYINLAMALI”Kemal Süt, kulübün gelir ve gider tablosunun da şeffaf olmasını ve vatandaş ile internet yoluyla paylaşılmasını istedi. Süt, “Şanlıurfa spor Kulüp Başkanı Emin Yetim ve Yönetim Kurulu üyelerinin kamuoyuna yaptığı açıklamalarda futbolcu peşinatlarının yüzde 90’nın ödendiği, bazı açıklamalarda ise futbolcu peşinatları borcunun olduğunun belirtildiği, buna benzer bir çok konuda çelişkili açıklamalar yaptıkları görülmektedir. Kulüp tüm gelir ve giderlerin detaylı olarak internet sitesinde yayınlamalı. 2016–2017 döneminde Şanlıurfa spor’a gelir olarak yaklaşık 37 milyon lira, 2017-2018 döneminde ise yaklaşık 18 milyon lira olmak üzere toplam 55 milyon lira Şanlıurfa spor gelir sağlanmıştır. Şanlıurfa spor’u biz bıraktığımızda borç toplamı 36 milyon 500 bin lira iken Geçen sezon  borç miktarı 32 milyon 500 liraya düşerken bu yıl ise borç miktarı  39 milyon 500 bin liraya yükselmiştir. Sayın Yetim son açıklamasında ise borç miktarının 40 milyon lira olduğunu belirtmiştir. İki sezonda 55 milyon liralık gelire göre borç miktarının artığı görülmüş ve kaynakların verimli kullanılamadığı ortadadır. Bu sezon Şanlıurfa Valiliğinin öncülüğünde 2 milyon 500 binin üzerinde kaynak aktarılarak sezon öncesi destek verildiğini, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin 1 milyon 300 lira destek verdiği kamuoyuna yansıyanlar desteklerdir. Bir çok kurum ve kuruluşunda destek verdiği bilinmektedir. Bu bağışların kamu oyuna yansıması ile değil Kamuoyu şunu bilmek istiyor. Bu sezon yönetim kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri takıma ne kadar bağış veya katkı sağladılar. Bu sezon kimlerden ne kadar bağış alındı. harcamalar ise kalem kalem nereye ve nasıl harcandığı kulübün internet sitesinde şeffaf bir şekilde yayınlanmasını istemektedirler” dedi.

 

 

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan