Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / MHP’li Özyavuz: Hiçbir Desteğe İhtiyacımız Yok

MHP’li Özyavuz: Hiçbir Desteğe İhtiyacımız Yok

(Ruha Haber Ajansı – RHA) MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP’nin bin yıllık bir geçmişten gelen bir geleneğe sahip olduğunu belirterek,”Bir siyasi partiyiz. Ne içten ne dıştan hiçbir desteğe ihtiyacımız yoktur.”dedi.

Ak Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi, yerel seçimlerde ittifaka gitmeyecek. Yapılan açıklamaların ardından MHP Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Özyavuz, genel değerlendirmelerde bulundu.

“Biz parti teşkilatı olarak Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin arkasındayız.” diyen Özyavuz, şunları kaydetti:”Bana göre genel başkanımız çok isabetli bir karar aldı. Bin yıllık geçmişten gelen bir siyasi partiyiz ne içten, ne dıştan hiçbir desteğe ihtiyacımız yoktur. Biz seçimlerde adaylarımızı çıkaracak güçteyiz. Bu şekilde olması hem bizi hem de tabanımızı rahatsız ediyordu.”

BAHÇELİ: YEREL SEÇİMDE İTTİFAK YOK

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Mecliste gazetecilerin sorusu üzerine “Cumhur İttifakı duruyor, yerel seçimde ittifak yok.” açıklamasını yaptı.

‘CUMHUR İTTİFAKINI, GÜNLÜK SİYASİ TARTIŞMALARININ ÜZERİNDE TUTUYORUZ’

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Cumhur İttifakını, ülkemizin son yıllardaki en önemli kazanımlarından biri olarak görüyor ve geleceğe taşımak istiyoruz. Biz bu ittifakın ruhuna zarar verecek hiçbir işin içinde olmadık, olmayız. Milletimizin bize emaneti olan Cumhur İttifakını, günlük siyasi tartışmalarının üzerinde tutmakta da kararlıyız.” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan