Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / AK Parti Sözcüsü: Rektör Taşaltın haddini aştı

AK Parti Sözcüsü: Rektör Taşaltın haddini aştı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Harran Üniversite Ramazan Taşaltın’a ilişkin, “ Rektör Taşaltın haddini aşmış, bu tür ifadeler haddi aşan ve Ak Parti’yi yıpratan ifadelerdir” dedi.
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK toplantısının ardından yaptığı açıklamada Harran Üniversite Ramazan Taşaltın’ın bir televizyon programında yaptığı konuşmaya tepki gösterdi.
Ömer Çelik Rektör Taşaltın’a ilişkin şunları söyledi:“Ak Parti sözcüsü Çelik, Rektör Taşaltın haddini aşmış,bu tür ifadeler haddi aşan ve Ak Parti’yi yıpratan ifadelerfir. YÖK inceleme yapıyor. Gerekli açıklama YÖK tarafından yapılacaktır. Bu tür ifadeleri Ak Parti olarak tasvip etmiyoruz.”
TAŞALTIN NE DEMİŞTİ?
TV konuşmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın cumhurbaşkanlığı sistemine geçişten önce FETÖ ile mücadelede yalnız kaldığını belirten Ramazan Taşaltın,“Elbette yalnız FETÖ ile mücadelede yalnızdı. Şu anda başkanlık sistemine gittiğimiz dönemde çok daha yetkili durumda Cumhurbaşkanımız… İslami olarak cumhurbaşkanına itaat etmek farzı ayın’dır. Karşı gelmek de harpten kaçmak manasına gelir haramdır. Biz itaat ediyoruz Cumhurbaşkanımızdır” demişti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan