Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Valilik, ‘Çocuğa Şiddet’ Olayı Ile Ilgili Açıklama Yaptı

Valilik, ‘Çocuğa Şiddet’ Olayı Ile Ilgili Açıklama Yaptı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Valiliği, sosyal paylaşım siteleri ve bazı televizyon kanallarında yayınlanan, Suriyeli olduğu iddia edilen bir şahsın, elinde bıçak ve sopa ile bir çocuğu tehdit ederek üzerine yürüdüğü ve çocuğun darp edildiğine yönelik açıklama yapıldı.

Valilik tarafından yapılan açıklamada,”Söz konusu videodaki olayın 2014 yılında Şanlıurfa İli Viranşehir İlçesi Başköy köyünde meydana geldiği, olayın şüphelisi şahsın Suriye vatandaşı olmadığı, aynı köyden A.B. (58) isimli şahıs olduğu, olayın mağduru küçük çocuğun da aynı köyden A.A isimli çocuk olduğu tespit edilmiştir. Olayın nedeninin ise 2014 yılında A.A isimli çocuğun top oynadığı esnada aynı köyde ikamet eden A.B. isimli şahsın evinin camını kırması soncu meydana geldiği anlaşılmıştır.

‘HERHANGİ BİR ŞİKAYET BAŞVURUSU YOK’

Meydana gelen olay ile ilgili olarak mağdur şahsın veya ailesinin bugüne kadar adli mercilere ve Jandarmaya herhangi bir şikâyet başvurusunun bulunmadığı anlaşılmış olup, çıkan haberler sonucu Viranşehir Cumhuriyet Başsavcılığına bilgi verilerek söz konusu olay ile ilgili adli tahkikata başlanılmıştır.

İlimizdeki huzur ortamına zarar vermekten başka bir amaca hizmet etmeyen bu tür yayınlar konusunda basın-yayın kuruluşlarını daha dikkatli ve özenli olmaya davet ederken, vatandaşlarımızın da bu yöndeki haberlere itibar etmemeleri hususu, kamuoyuna saygıyla duyurulur.”denildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan