Anasayfa / TÜM HABERLER / Karataş’tan Biatçı STK’lara Sert Eleştiri

Karataş’tan Biatçı STK’lara Sert Eleştiri

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Siyaset Bilimci ve Toplumsal Uzlaşı ve Barış Derneği (TUB-DER) Genel Başkanı Kenan Karataş, bir grup sözde STK başkanın bir belediye başkanını tekrardan aday olması için düzenlediği programı eleştirdi.

Karataş, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, sivil toplum kuruluşlarının siyasi tercihlerini alenen basına yansıttığı anda bağımsızlığını kaybetmiş olduğuna dikkat çekti.

 ÜYELERİM ADINA KARAR VEREMEM !

Karataş, şunları kaydetti:”Evet! Desteklediğiniz aday yada parti mutlaka olacaktır. Ama bu destek başkanı olduğunuz dernek ya da odanıza bağlı üyeleri bağlayıcı olamaz. Bizde bir derneğin (TUBDER) başkanıyız ve kendim dahi aday adayı olsam asla; ama asla bağlayıcı bir karar alamam, siyasi anlayışım gereği üyelerimin adına karar vermem; çünkü, böyle bir hareket o insanların vicdanını ipotek altına almam anlamına gelecektir.

 YA ADAYINIZ KAZANMAZSA !

Varsayalım “X” STK’sı “A” şahsı lehine desteğinizi açıkladınız ve diğer adaylar aleyhine algı oluşturdunuz, peki “B” şahsı aday oldu ve kazandı, o zaman davranışınız ve başınız hangi yönde olur.? Aksi düşünen arkadaşlara da saygı duyarım..”

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan