Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Şanlıurfalı Öğrenciler İstanbul Ve Çanakkale’yi Gezdi

Şanlıurfalı Öğrenciler İstanbul Ve Çanakkale’yi Gezdi

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Biz Anadolu’yuz Şanlıurfa” projesi kapsamında öğrenciler İstanbul ve Çanakkale’yi gezdi.

Güneydoğu Anadolu Bölgesinde bulunan gençlerin milli ve manevi bilincinin oluşturulması ve geliştirilmesi amacıyla düzenlenen proje kapsamında İstanbul ve Çanakkale’ye Şanlıurfa’dan 150 öğrenci gönderildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğünce hazırlanan ‘Biz Anadoluyuz Şanlıurfa Gezi Projesi’ kapsamında çocuklarımızın bulundukları ortam dışına çıkılarak milli ve manevi değerlerimizin somutlaştığı yerleri görmeleri sağlanması amacıyla il merkezi ve ilçelerimizden toplam 150 öğrencimizin katılımıyla Çanakkale ve İstanbul illerine tarihi ve kültürel gezi düzenlenmiştir.

Milletleri ayakta tutan milli, manevi ve ahlaki değerlerdir. Bu değerler, milletlerin birlik beraberlik ve toplumsal dayanışma içerisinde yaşamasını ve milli kimliğiyle tarih sahnesinde yer almasını sağlamaktadır. Milletler, söz konusu değerleri gelecek kuşaklara aktardığı oranda varlıklarını sürdürürler. Milletimizin millî, ahlâkî, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini seven ve yücelten, yaşadığı topluma karşı sorumluluk duyan, başarılı ve güzel ahlaklı çocuk ve gençler yetiştirmek ortak hedeflerimiz arasında bulunmaktadır. Projemizle milli ve manevi değerler bilinci aşılanan örnek genç nesil amaçlanmaktadır.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan