Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / Şanlıurfaspor Seriye Bağladı:2-0

Şanlıurfaspor Seriye Bağladı:2-0

(Ruha Haber Ajansı – RHA) TFF 2’nci Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Şanlıurfaspor, deplasmanda Tarsus İdmanyurdu ile karşı karşıya geldi. Sarı-yeşiller, 2-0’lık skorla 3 puanı almasını bildi.

TFF 2. Lig Kırmızı grupta ligin 11. Haftasında üst sıraları ilgilendiren kritik maçta, Tarsus İdman Yurduspor ile Şanlıurfaspor mücadelesinde gülen taraf Şanlıurfaspor oldu.Şanlıurfaspor deplasmanda Tarsus İdman Yurdunu 2-0 yendi.Ve üst üste ikinci galibiyetini aldı.

Şanlıurfaspor’a galibiyeti getiren goller ilk yarıda geldi.Şanlıurfaspor’un gollerini 12.Dakikada Can Erdem ve 38.Dakikada Halil İbrahim Tuna Attı.İlerleyen dakikalarda her iki takımın çabası sonucu değiştirmeyince Şanlıurfaspor maçtan 2-0 galibiyetle ayrıldı.Alınan bu galibiyetle Şanlıurfaspor puanını 21′ çıkardı Tarsus İdman Yurduspor ise 19 puanda kaldı.Şanlıurfaspor ligin 12. Haftasında sahasında Konya Anadolu Selçukspor’u konuk edecek.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan