Anasayfa / TÜM HABERLER / Gazetecilerden Ruha Haber Ajansına Ziyaret

Gazetecilerden Ruha Haber Ajansına Ziyaret

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-İlke Haber Ajansı ve Doğru Haber Gazetesi Şanlıurfa temsilcileri Abdurrahman Deniz Uğurlu,Mehmet Demir ve Gazeteci Osman Gülebak Ruha Haber Haber Ajansını ziyaret etti.

İlke Haber Ajansı (İLKHA) Şanlıurfa temsilciliğine atanan Abdurrahman Deniz Uğurlu Doğru Haber Gazetesi Şanlıurfa temsilcisi Mehmet Demir ile Gazeteci Osman Gülebak Ruha Haber Ajansı ziyaret ederek, yerel gazete ve günden güne gelişen İnternet Medya konularında ve Şanlıurfa basını hakkında sohbette bulundular.

Ruha Haber Ajansı (RHA AJANS) yönetim kurulu başkanı Ömer Dodanlı ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,İlke Haber Ajansı (İLKHA) Şanlıurfa temsilciliğine atanan gazeteci Abdurrahman Deniz Uğurlu’ya yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

İLKHA Şanlıurfa temsilcisi Abdurrahman Deniz Uğurlu ise, amacının kadim bir şehir olan Şanlıurfa ve halkına en iyi şekilde hizmet etmek olduğunu ifade etti. Şanlıurfa’ya yeni atandığını şanlıurfa basınını yakından tanımak istediğini ve çeşitli ziyaretler gerçekleştirerek Şanlıurfa’yı ve Şanlıurfa basınını daha iyi tanımaya çalıştığını dile getiren Uğurlu, Şanlıurfa için ellerinden gelen çabayı göstereceklerini söyledi.
Ziyaret sonunda toplu fotoğraf çekildi ve İLKHA Şanlıurfa temsilcisi Abdurrahman Deniz Uğurlu gazeteciler Ömer Dodanlı,Zeki Altundağ ve Mehmet Yetim’e hediyeler verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan