Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / ‘’Sizin Kime Çalıştığınızı Biliyorum”

‘’Sizin Kime Çalıştığınızı Biliyorum”

Anlamaları için hep sözlerle anlattım. Baktım kimsenin anlayacağı yok. Söz uçar yazı kalır düsturuyla yazmaya başladım. Son yazımda internet medyasına yönelik eleştirileri yazmıştım. Bu seferki yazım belediye başkanları ile ilgili.

Yazının başlığını Şanlıurfa’da az bir kesim biliyor. Henüz taze ve yeni olduğu için pek kimse bilmez. Belediye Başkanı, makam odasına çağırdığı ve soru soran gazetecilere kullandığı cümle. Haklı mı veya haksız mı? Onu kamuoyu karar versin. Biz karar mercisi değiliz. Çıkarlar ters düşünce, zorluk hasıl olunca böyle durumlarla karşılaşmak mümkün. Belediye Başkanının kullandığı bu özlü sözü geriye bırakmayıp bende şunu sormak istiyorum. Amaç Belediye Başkanına veya orada bulunan gazeteciler değil. Onlar kendilerini iyi biliyor. Hani yıllardır Urfa’yı sömüren ve kendini duayen gazeteci gören kişilere soruyorum. Sözüm kendini masum gören ve savunduğu başkanlara yüksek rakamlı fatura kesenlere. 50 yılda yapılacak projeleri 4 yılda bitirildi yalanını atanlara, kendini her şeyin üstünde görenlere. Soru basit.
Siz kimlere çalışıyorsunuz?
Cevabını hemen vereyim. Sadece ve sadece ceplerine. Hani seçim dönemlerinde aday adayları piyasaya çıkar ya.’’ Urfa sevdalıyız. Urfa için ölürüz’’ diyenler. Bunların sevdalı olduğunu hiç görmedik. Öleni de görmedik. O zaman cebinden başka bir şey düşünmeyenlerin neye ve kime çalıştığı belli oluyor.
Bir Hint atasözünde “Eğer birileri oturduğu koltuktan kalkmakta sıkıntı yaşıyorsa, kesin altına pisletmiştir.” Der. Allah’tan yukarı da sevgi ile bahsettiğin zatların koltukları yok. Sadece sosyal medya da kullandıkları hesapları var. Ne yapıyorlarsa oradan yapıyorlar. Pislikleri hep açıkta yani ve Urfa’da pislik içinde geziyorlar. Onları herkes görüyor, herkes biliyor. Bir de telefonları var. Her şeyi oradan hallediyorlar. Bir telefonla binlerce liralık fatura kestikleri ileri sürülüyor. Neyi nasıl yapacaklarını çok iyi biliyorlar. Allah onları ıslah etsin.Ama yıllardır bu pislik içinde yüzüyorlar, nasıl ak pak olacaklar. Aslında kolay bir yolu var onlar için tüm bu yaptığı pisliklerden bir an evvel Allah’tan af dileyip tövbe etmektir. Onlar ne yapıyor biliyor musunuz?
Seçimlerde aday adayı kozunu kullanırlar. Aday adayı olup toplumda saygınlık kazandıklarını sanırlar. Saygınlık kazanmak bu kadar kolaysa zor olan neden yapıyorsunuz o zaman? neden kul hakkına giriyorsunuz? Sorular çok anlayacaklarını bilsem sorarım. Zamanında çok sordum. ANLAMADILAR. Bende yazıyorum. Anlayana kadar yazacağım.
Bugünlük bu kadar yeniden görüşmek üzere.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan