Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Hilvan’daki Metruk Yapılar Yıkıldı

Hilvan’daki Metruk Yapılar Yıkıldı

Şanlıurfa’nn Hilvan İlçesi’nde bulunan metruk yapılar, güvenlik gerekçesiyle belediye tarafından yıkıldı.

Şanlıurfa Valiliği’nin talimatıyla insanların can ve mal güvenliğini tehdit eden, çevre kirliliğine yol açan ve kent estetiğine uygun olmayan 3 metruk yapı, Hilvan Belediyesi ekiplerince tarafından kontrollü bir şekilde yıkıldı.
Özellikle uyuşturucuyla mücadele kapsamında yapılan çalışmalarda, yasal olarak satışı ve kullanılması yasak olan zararlı maddelerin benzer binaların içinde gizlenip saklandığının tespiti üzerine Hilvan’ın Bağlar Mahallesi’nde kullanılmayan 3 metruk yapı yıkılarak kayıt altına alındı.
Benzer yıkımların, bundan sonra da devam edeceğini belirten yetkililer, yapılan inceleme ve araştırmalar neticesinde tespiti durumunda, insanların can ve mal güvenliğine karşı tehlike oluşturan yapıların yıkılacağını belirti.

SANLIURFA’NIN HILVAN ILCESI’NDE, INSANLARIN CAN VE MAL GUVENLIGINI TEHLIKEYE ATAN METRUK YAPILAR, SANLIURFA VALILIGININ TALIMATIYLA YIKILDI.
SANLIURFA’NIN HILVAN ILCESI’NDE, INSANLARIN CAN VE MAL GUVENLIGINI TEHLIKEYE ATAN METRUK YAPILAR, SANLIURFA VALILIGININ TALIMATIYLA YIKILDI.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan