Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Viranşehir’de “Müdür” Sesleri

Viranşehir’de “Müdür” Sesleri

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Mart yerel seçimleri öncesi aday adaylık başvuruları sürüyor.

Tüm Türkiye’de olduğu Şanlıurfa’da aday adaylık süreci devam ediyor. Seçim yarışına girmek isteyen aday adayları partilere başvurularını sürdürüyor.

Bu kapsamda Şanlıurfa’nın Viranşehir İlçesinde yerel seçimler öncesi siyasi partiler adaylık için isim belirleme çalışmalarını sürdürüyor. İlçe halknın donanmlı ve eğitimli belediye başkanı istedikleri biliniyor.

İlçede AK Parti kanadında aday adaylık başvurularının büyük oranda tamamlandığı bildirildi. Kulis bilgilerine göre AK Parti’nin eğitimli ve halka yakın olduğu belirtilen lise müdürü eğitimci Sedat Gören’e yeşil ışık yaktığı belirtiliyor.

İlçede AK Parti seçmeninin aday adaylığını yapan Gören’e sıcak baktığı ve AK Parti seçmeni dışında halkın desteğini alacağı blidirildi.

Uzun yıllardır eğitimci olan Sedat Gören’in ilçede eğitime katkısının yanı sıra diğer alanlarda da bulunan sorunları dile getirilmesiyle de biliniyor.

İlçe’de HDP kanadında ise aday adaylık başvurularının yarın başlayacağı ve adaylık için öne çıkan isimin başvuruların bitimiyle belirleneceği bildirildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan