Anasayfa / TÜM HABERLER / KÜLTÜR-SANAT / Gazezoğlu Kültür Merkezi’nde Muhteşem Konser

Gazezoğlu Kültür Merkezi’nde Muhteşem Konser

Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2018 Uluslararası Geçmişten Günümüze Urfa’da Müzik Sempozyumu ve Etkinlikleri” kapsamında Gazezoğlu Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen Ruha Medeniyetler Korosu konseri yoğun ilgi gördü.

 

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “2018 Uluslararası Geçmişten Günümüze Urfa’da Müzik Sempozyumu ve Etkinlikleri” her gün farklı bir mekanda farklı bir buluşmayla sürüyor. 15 Kasım tarihinde başlayan ve yarına kadar sürecek olan etkinliklerin dün akşamki durağı bu kez Gazezoğlu Kültür Merkezi oldu. Büyükşehir Belediyesi Konservatuar Şube Müdürlüğü tarafından kurulan Ruha Medeniyetler Korosu’nun sahne aldığı gecede katılımcılara Şanlıurfa yöresine özgü birbirinden güzel eserler sunuldu.

Konsere Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi ve eşi Sema Çiftçi, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar ve eşi Nesrin Özçınar, Şanlıurfalı duayen sanatçı Mehmet Bitmez ile çok sayıda vatandaş katıldı. Konservatuar öğrencilerinden oluşan Ruha Medeniyetler Korosu’nun türkülerine hep birlikte eşlik eden vatandaşlar, müzik şehri Şanlıurfa’da yapılan etkinliklere tam not verdi.

Konserin ardından Başkan Çiftçi, Genel Sekreter Yardımcısı Özçınar ve sanatçı Mehmet Bitmez öğrencilere başarı belgelerini verirken, koro yoğun alkış aldı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Yaşar ve Beyaz ailesinin mutlu günü

Şanlıurfa Kasr-ı Saadet düğün salonunda iş adamı Abdurahman Yaşar'ın oğlu Yusuf Yaşar Ak parti Eyyübiye …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan