Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / İl Başkanı Yıldız’dan RHA Ajans’a Ziyaret

İl Başkanı Yıldız’dan RHA Ajans’a Ziyaret

AK Parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız, beraberindeki heyetle birlikte Ruha Haber Ajansı’nı ziyaret etti. Yıldız, RHA ajans ekibine başarılar diledi.
AK Parti Şanlıurfa il başkanı Bahattin Yıldız, il başkan yardımcısı Faruk Bayuk ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ruha Haber Ajansı’nı ziyaret etti. RHA Ajans yönetim kurulu Başkanı Ömer Dodanlı ve ajans ekibiyle bir süre sohbet eden Yıldız, seçim çalışmalarıyla ilgili de bilgi verdi.


RHA Ajans ekibinin güçlü bir kadrosu olduğunu dile getiren Yıldız, ekibe başarılar diledi. Seçim çalışmaları hakkında da bilgiler aktaran Yıldız, AK Parti’nin bu seçimde de zaferle çıkması için büyük bir mücadele verdiklerini söyledi.
RHA Ajans yönetim kurulu başkanı Dodanlı, ziyaretlerinden dolayı Yıldız ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, seçim maratonunda başarılar diledi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan