Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Karaköprü’de Geri Dönüşüm Atağı Sürüyor

Karaköprü’de Geri Dönüşüm Atağı Sürüyor

Karaköprü Belediyesi tarafından yürütülen atıkların geri dönüşüme kazandırılması projesi kapsamında vatandaşları bilgilendirme adına Çevre Koruma Birimi tarafından pazarda açılan geri dönüşüme katkı standıyla vatandaşlar bilgilendiriliyor.

 

Karaköprü Belediyesi çevre dostu proje ve etkinlikleriyle örnek olmaya devam ediyor. Atık yağ ve doğayı kirletecek maddelerin geri dönüşüme kazandırılması konusunda proje yürüten Karaköprü Belediyesi tarafından vatandaşların bilgilendirilmesi ve farkındalık oluşturulması amacıyla geri dönüşüm etkinlikleri devam ediyor.

 

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından yapılan etkinlikle pazarda açılan geri dönüşüme katkı standıyla vatandaşlar bilgilendirildi. Stantta vatandaşlara atık yağların suya ve çevreye verdiği zararlar, geri dönüşüme kazandırılacak malzemelerin ekonomiye vereceği katkılar anlatıldı.

 

Yapılan etkinliğe Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli’nin eşi Güler Baydilli de katılırken, Hanımefendi Baydilli vatandaşlara ve Pazar esnafına geri dönüşüm poşeti ve atık yağ kutusu dağıttı.

 

Geri dönüşümün hem doğanın korunması hem de ekonomi açısından önemli olduğunu kaydeden Güler Baydilli Hanımefendi, projeye destek veren vatandaşlara ve etkinliği yapan Çevre Koruma Birimine teşekkür etti.

 

Karaköprü Belediyesi Çevre Koruma Birimi tarafından gerçekleştirilen etkinlik her hafta bir semt pazarında yapılarak vatandaşlarda geri dönüşüm konusunda farkındalık oluşturulması hedefleniyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan