Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa CHP’de Yeni İstifalar Yolda

Şanlıurfa CHP’de Yeni İstifalar Yolda

(Ruha Haber Ajansı RHA)-CHP Şanlıurfa’da Aziz Aydınlık’ın milletvekili seçilmesi ile birlikte İl Başkanlığını vekaleten yürüten Hayrettin Cıdır’ı zor günler bekliyor.

CHP’de yaşanan toplu istifaların ardından son 6 ayda Parti politikalarını sert bir dille eleştirerek görevlerinden ayrılan Kurultay delegesi ve il yönetim kurulu üyesi Neşe Tanal ve arkadaşları, istifa fitilini ateşledi. Parti içinde, Tanal’ın istifasının ardından ilçe başkanları ve il yönetim kurulu ve disiplin kurulu üyelerinin bazıları nabız yokladığı ve önümüzdeki günlerde istifaların artacağı konuşulmaya başladı

PARTİ KULİSİ HAREKETLİ

Parti kulislerinde, Tanal’ın istifasının ardından bazı önemli isimlerin de istifa etmeyi değerlendirdikleri, bunun için nabız yokladıkları konuşuluyor.İl Başkan vekilinin demokratik talepleri yanıtsız bırakmaya devam etmesi ve muhaliflere uyguladığı baskıyı arttırması halinde il ve ilçelerde çok sayıda istifa yaşanabileceği beklentisi hakim.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan