Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Birlik Haber Sen: PTT çalışanlarının hakları iyileştirilsin

Birlik Haber Sen: PTT çalışanlarının hakları iyileştirilsin

Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı Birlik-Haber Sen Şanlıurfa şubesi, PTT çalışanlarının haklarının iyileştirilmesi için basın açıklaması yaptı. Şube başkanı Özgültekin, çalışanların izin ve ücretlerinin artırılmasını istedi.
Birlik Haber Sen Şanlıurfa şubesi, PTT’nin son yıllarda önemli başarılara imza attığını, bunun altında da personelin özverili çalışmasının yattığını kaydetti. Memur Sen Şanlıurfa şubesinde yapılan basın açıklamasına sendikanın Şanlıurfa şube başkanı Midhat Özgültekin ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Özgültekin burada yaptığı açıklamada, genel müdürlükten taleplerinin olduğunu belirterek, taleplerini şu şekilde sıraladı: “Yükselen enflasyon nedeniyle çalışanın alım gücü düşmüştür. Bu nedenle yıl sonu beklenmeden enflasyon farkının ödenmesi gerekiyor. Özellikle 399’lu personel gelir yükü altında ezilmektedir. Hükümetimizden beklentimiz gelir vergisinde yaşanan bu sıkıntıların ortadan kaldırılmasıdır. Öğretmen, imam, hemşire ve polislere verilmesi planlanan 3600 ek göstergeye PTT çalışanlarının da kademeli olarak dahil edilmesi gerekmektedir. İdari hizmet sözleşmeli çalışanların temel ücretleri hususunda bir artış yapılmamıştır. İHS’li personellerin ücretlerinde en kısa sürede artış yapılmalıdır.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan