Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Başkan Baydilli’den Öğretmenler Günü Mesajı

Başkan Baydilli’den Öğretmenler Günü Mesajı

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli mesajında geleceğin mimarları olan öğretmenlerin her zaman toplumda değer görmesi ve hatırlanması gerektiğini söyledi.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli 24 Kasım Öğretmenler günü vesilesiyle bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Baydilli mesajında, iyi bir gelecek inşa edilmesi noktasında öğretmenlerin en az aile kadar önemli bir görev üstlendiğini kaydederek eğitime ve eğitimciye her zaman önem verdiklerini dile getirdi.

 

Başkan Baydilli mesajında şunlara yer verdi: “İnsan hayatını idame ettirmek, kendini bir yerde konumlandırmak için öğrenmeye muhtaçtır. İlk eğitimini ailesinden alan çocuklar daha sonra öğretmenlerinin vereceği eğitimle şekillenip kendini geleceğe hazırlamaktadır. İşte bu noktada değerli öğretmenlerimiz gençlerin gelecekte vatanına, milletine hayırlı olması ve iyi yerlerde bulunmasında önemli bir görev üstlenmektedir. Öğretmenlerimiz geleceğimizi bizlere aydınlatan birer ışık olmakta, gençlerin iyi bir yaşama sahip olması için kendi yaşamından fedakarlık eden birer neferdir.

 

Bu duygu ve düşüncelerle; 2023 hedeflerine emin adımlarla yürüyen Türkiye’nin geleceğinin inşasında büyük pay sahibi olan öğretmenlerimizin gününü kutluyor, görevlerinde başarılar ve kolaylıklar diliyorum.”

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan