Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Anketler Torgut’u işaret ediyor

Anketler Torgut’u işaret ediyor

Eyyübiye ilçe Belediye Başkan Aday Adayı Yüksel Torgut, Eyyübiye’nin makûs talihini değiştirecek iddialı projelerle geliyor. Torgut, mimarlık alanında edindiği tecrübeleri yerel yönetimlerde hayata geçirmeyi hedefliyor.

31 Mart yerel seçimleri öncesi siyasi partiler, aday belirleme çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Şanlıurfa’nın Büyükşehir Belediye Başkan Adayının belirlenmesinin ardından gözler, ilçe belediye başkan adaylarına çevrildi.

Yerelde yapılan anketlerde ismi öne çıkan Eyyübiye Belediye Başkan Aday Adayı Mimar Yüksel Torgut, iddialı aday adayları arasında gözüküyor. Mimar Yüksel Torgut, Peygamler Şehri Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesine aday olup seçilmesi halinde çok ciddi projelerle kamuoyunun takdirini kazanacağını söyledi. Torgut,”Eyyübiye ilçemize belediye başkanı olmak için başvurumuzu yapmış bulunuyoruz. Takdir öncelik halkımızın daha sonra genel merkezimizindir. Seçilirsek Eyyübiye ilçesi her alanıyla göz dolduracak bir ilçe olacağının garantisini şimdiden veriyoruz.”diye konuştu.

Öte yandan aday adayı Mimar Torgut, yerelde yapılan anketlerde isminin ön planda olduğu belirtildi.

EYYÜBİYE İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI YÜKSEL TORGUT, ÖZGEÇMİŞİ:

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesi Kuskunlu Köyünde  doğan Yüksel Torgut , dokuz  kardeşli ailenin bir ferdi olup , ilk,orta ve lise eğitimini Şanlıurfa da  tamamlamıştır. 2011 yılında Haliç Üniversitesi Mimarlık Fakültesini kazanmıştır. Burada bir yıl eğitim gördükten sonra başarı sağlayarak derece ile Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Mimarlık Fakültesine geçiş yapmış ve akabinde Mimar sıfatı ile okuldan mezun olmuştur. Mimar Yüksel Torgut Şanlıurfa’da “Yüksel Planlama Mimarlık ve Mühendislik Şirketi’ni” kurarak mesleğine devam etmektedir.

İŞ DENEYİMİ

– Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi İmar Şehircilik ve Daire Başkanlığı mesleki staj

– On Planlama Şirketinde Hilton Otel şantiyesinde Mimar sıfatı ile çalıştı

– Şanlıurfa B.BLD. bünyesinde ve bir çok ilçesinde spor kompleksinin inşasında  mimar olarak  görev almıştır

– Yüksel Planlama Mimarlık ve Mühendislik şirketi ,

– Yüksel Bürosu destek kurucusu,

-1998-2010 yılları arasında Şanlıurfaspor’da görev almıştır.

-Kuskunlu Köyü arazi sahibi (Çiftçi)

KONUŞTUĞU DİLLER

Türkçe, Kürtçe, İngilizce ,

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan