Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / CHP’li Başkan Adayı, DEDAŞ’ın önüne siyah çelenk bıraktı

CHP’li Başkan Adayı, DEDAŞ’ın önüne siyah çelenk bıraktı

(Ruha Haber Ajansı – RHA) CHP Viranşehir Belediye Başkan Adayı Şehmus Dodukanlıoğlu ilçede yaşanan elektrik kesintilerini kınamak için DEDAŞ dağıtım şirketi önüne siyah çelenk bıraktı.

Viranşehir’de elektrik kesintileri bıktırdı. Yaşanan soruna karşı vatandaşlar, esnaf ve siyasi partiler ayağa kalktı. CHP Viranşehir Belediye Başkan Adayı, yaşanan soruna dikkat çekmek için ilginç bir eyleme imza attı. CHP Viranşehir Belediye Başkan Adayı Şehmus Dodukanlıoğlu, yaptığı açıklamada,”İlçede yaşanan elektrik kesintileri yüzünden evinde hastası olan, diyalizde yatan hastalarımız var. Yeni doğan bebekler var, yaşlısı var. Bu yapılan elektrik kesintileri Allah’a revamıdır, birçok ilden büyük olan ilçemiz her gün kesintisiz 8 saate yakın elektrik kesintisi yaşanıyor ve karanlıklarla yaşam savaşı veriyor. Hiçbir yetkili buna dur demiyor veya diyemiyor neden? Oysaki teneffüs ettiğimiz ilçede hepimiz yaşıyoruz. Bu kangrene kesin bir çözüm bulunması gerekir.”ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan