Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Eyyübiye’de Çat Kapı Ev Ziyaretleri Devam Ediyor

Eyyübiye’de Çat Kapı Ev Ziyaretleri Devam Ediyor

Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekiplerinin gerçekleştirdiği çat kapı ev ziyaretleri devam ediyor. Son olarak  Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci’nin de eşlik ettiği ziyaretlerde Direkli ve Yeni Mahalle’de vatandaşlarla bir araya gelinip talepleri dinlendi.

Merkez ve kırsal ayrımı yapmaksızın çat kapı ev ziyareti gerçekleştiren Eyyübiye Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşın yanında olmayı sürdürüyor. Rutin hale getirilen ev ziyaretlerinde Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri bazen çat kapı bazen ise belirlenen evlere giderek ailelerin eksiklerin öğreniyor. Son olarak Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin eşi Ayşe Ekinci de beraberindekilerle birlikte vatandaşların evine misafir olarak sorunlarını dinledi. Yeni ve Direkli Mahallesinde durumu iyi olmayan ailelere ziyarette bulunan Ayşe Ekinci, ailelerin sorunlarını dinleyerek çözümü noktasında görüş alışverişinde bulundu. Ailelere gıda ve nakdi yardımda bulunan Ayşe Ekinci ve beraberindekiler, yeni doğan iki bebeğe de ziyarette bulunarak yeni doğum seti ve oyuncak hediye etti. Bebekleri kucağına alıp seven Ayşe Ekinci, bebeklerin sağlığı hakkında annelerden bilgi aldı.

Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Ekinci’nin talimatlarıyla gerçekleştirilen ev ziyaretlerinde Ayşe Ekinci, ailelerin sorunlarını yerinde dinleyerek çözümü konusunda neler yapılabileceği konusunda beraberindekilerle birlikte sohbet etti.  Çat kapı ev ziyaretinde Ayşe Ekinci’ye, Eyyübiye Gençlik Kolları Başkanı Halil Müjde, Eyyübiye Kadın Kolları Yönetimi ve Eyyübiye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri eşlik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan