Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Oto Galericilerin taşınması bir türlü gerçekleştirilemedi !

Oto Galericilerin taşınması bir türlü gerçekleştirilemedi !

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Taşınması yılan hikâyesine dönen Oto Galericiler Sitesi’nde çalışmalar bir türlü bitirilemedi. Yaklaşık 2-3 yıldır çalışmaların sürdüğü bölgede işlerin ne zaman biteceği merak konusu.

Cumhuriyet Caddesinde bulunan Oto Galericiler Sitesi’nin taşınması yılan hikâyesine döndü. Araç trafiğin yoğun olduğu caddede işler çıkılmaz hale dönüşürken yetkililerden ne zaman sonlanacağına yönelik herhangi bir net açıklama henüz yapılmadı. Şanlıurfa Valiliği, Adliye, İş-KUR ve diğer kamu kurum ve kuruluşları arasında sıkışan site için 5 yıl önce 252 dönümlük bir arazi Milli Emlaktan tahsis edildi.

Evren Sanayi Bölgesi ile Akçakale yolu arasında tahsis edilen bölgede çalışmalar yaklaşık 2-3 yıl önce başladı. 300 adet oto alım sitesinde çalışmalar belediyenin girişimiyle birlikte altyapı ve yol sorunun çözüldü. Ekim ayında açılması planlana sitede Aralık ayı gelmesine rağmen hala bitirilmemesi tepkilere neden oldu. Kentin en gözde yerinde bulunan, fakat alan yetersizliği nedeniyle de iç içe olan oto alım sitesi esnafı, yetkililerin söz verdiği yeni oto alım sitesinin biran önce açılmasını istiyor.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan