Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfaspor kapanıyor mu?

Şanlıurfaspor kapanıyor mu?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Uzun zamandan beri maddi sıkıntılar ile boğuşan Şanlıurfaspor kapanma eşiğine geldi. Yönetimde kapanmayla ilgili resmi açıklama yayınladı.

Sürekli maddi sorunlarla boğuşan Şanlıurfaspor devre arasına girer girmez el açtı. Öyle ki kulüp maddi anlamda destek bulabilmek için mobil destek kampanyası başlatmıştı. Teknik direktör Ali Tandoğan’da taraftardan bu kampanyaya destek verilmesini istemişti.

Ancak Şanlırfaspor dün akşam saatlerinde resmi siteden yaptığı açıklamada kulübün kapanma aşamasına geldiğini ifade etti.

İşte o açıklamanın tamamı:

Sezon başından beri kulüp başkanımızın ve yönetim kurulu üyelerimizin üstlerine düşen maddi manevi tüm destekleri ile takımımız sezonun ilk devresini hedeften kopmayarak ikinci yarıya da şampiyonluk iddiasını devam ettirerek hazırlanmaktadır.

Geldiğimiz süreçte sezon öncesi hatta kongre öncesi Urfaspora verilen sözlerin hiç biri tam anlamıyla halen yerine getirilmemiştir.

Şanlıurfaspor Kulübüne bugün sırtını dönenler söz verip yönetimi yola çıkaranlar şimdi sözlerinde durmayarak sadece yönetimi yolda bırakmayacak, Elli yıllık geçmişi olan şanlı takımımızı ve 2 milyon taraftarını yâni tüm Şanlıurfa halkını yarı yolda bırakacaktır.

Isteyerek veya bilmeyerek Şanlıurfaspor kulübünün kapanmasını isteyenler yada kapanmasına sebeb olanlar şunu bilimelidir ki elli yıldan bu yana bu takıma emek veren gönül veren bundan elli yıl sonraya kadarda Urfaya futbola sevdalı olanların hafızlarında anılacaklardır.!

1969 yılandan bu yana yani 50 yıllık bir sosyal etkinligi yok etmek kentte sosyolojik bir çöküntü yaratacaktır. Bunun sonuçları ise her alanda çok ağır bir şekilde hissedilecektir.

Kentin tüm idarecilerine tüm siyasetçilerine,milletvekillerine ve tüm dinamiklerine sesleniyoruz Şanlıurfaspor Kulübü artık kapanmanın eşiğine gelmiştir biz üstümüze düşeni fazlasıyla yaptık sizde artık üstünüze düşeni yapın aksi takdirde ŞANLIURFASPOR kulübü kapanacaktır.

Tüm kamuoyuna saygı ile duyurulur.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan