Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Beyazgül ve Yıldız, halkla iç içe olmaya devam ediyor

Beyazgül ve Yıldız, halkla iç içe olmaya devam ediyor

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül halkla iç içe olmaya devam ediyor.

31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel seçimler için çalışmalarını son sürat devam eden AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül bugün makam araçlarını bir kenara bırakarak vatandaşlarla birlikte halk otobüsüne binerek onlarla hem sohbet etti hemde yolculuk yaptılar.

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül ve beraberindekiler ile yolculuk yaparken yolda devam eden yol yapım çalışmaları nedeniyle yaşlı hasta ve çocuklu ailelerin zaman zaman zor durumda kalmış oldukları güzergah nedeniyle yeni bir güzergah belirleyerek vatandaşların bu sorununu da çözüm bulundu.

AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız ve AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül daha sonra Süleymaniye’de bulunan esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek onlarla sohbet ederek sorunları dinledi.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan