Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / ŞURO’da Çoban, güven tazeledi

ŞURO’da Çoban, güven tazeledi

(Ruha Haber Ajansı – RHA) Şanlıurfa Bölgesel Turist Rehberleri Odası (ŞURO) 3. Olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. İki listenin yarıştığı seçimde mevcut başkan Müslüm Çoban,  oyların büyük bölümünü alarak tekrardan başkanlığa seçildi.

Seçimde iki listeyle Hüseyin Yektaş ve Müslüm Çoban yarıştı. Yapılan seçimde mevcut başkan Müslüm Çoban, oyların büyük bölümünü alarak tekrardan başkanlığa seçildi.

Başkan Müslüm Çoban, yaptığı yazılı açıklamada,“ Arkadaşlarımızın başkanlığı tekrar bize vermelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bana ve ekip arkadaşlarıma olan güveninizi inşallah boşa çıkarmayacağız. Şanlıurfa, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ‘da ki diğer illerimizin turizm potansiyelini artırmaya devam edeceğiz. Önümüzdeki üç yıllık dönemde Turist rehberlerinin eğitim, uzmanlık ve bilgilendirme çalışmalarımız Eğitim Komisyonu başkanımız Harran Üniv. Arkeoloji Bölüm Başkanı ve Harran kazı Başkanı da olan Prof. Dr. Mehmet Önal başkanlığında eğitim faaliyetlerini artıracağız. Sahte rehber denetimlerini sadece Şanlıurfa değil bütün bölgede yapacağız. 2019 yılı Göbeklitepe yılı ilan edildiğinden Şanlıurfa ve bölgemize yoğun bir talep olacaktır. Biz Rehberler Odası olarak üzerimize düşeni yapacağız inşallah. Seçim sonuçları Turist rehberleri camiasına, Şanlıurfa ve bölge turizmimize hayırlı olsun.” ifadelerine yer verdi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan