Anasayfa / TÜM HABERLER / Büyükelçi Önen yatırım görüşmelerini sürdürüyor

Büyükelçi Önen yatırım görüşmelerini sürdürüyor

Türkiye’nin Çin Halk Cumhuriyeti (ÇHC) Pekin Büyükelçimiz Abdulkadir Emin Önen, Türkiye ile gerçekleştirilebilecek projeler hakkında çeşitli şirketlerle görüş alışverişinde bulunmayı sürdürüyor.
Jumore Global şirketi yetkililerinden Büyükelçi Önen’e ziyaret
Çin’in önde gelen dijital tedarik zinciri platformlarından olan Jumore Global şirketi yetkililerini Büyükelçilik konutunda kabul eden ÇHC Pekin Büyükelçimiz A. Emin Önen, önümüzdeki günlerde Türkiye’ye gerçekleştirecekleri ziyaret ve temasları hakkında bilgi aldı, fikir alış verişinde bulundu.
Sepiolite Culture & Media şirketi yetkilileri Büyükelçilikte
Büyükelçi Önen, Sepiolite Culture & Media şirketi yetkililerini de Büyükelçilikte kabul edip, turizm alanında Türkiye ile gerçekleştirilebilecek projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu.
Büyükelçi Önen, Dekanı Prof. Wang Wen ile görüştü
Büyükelçi Önen ayrıca, Çin’in önde gelen okullarından Renmin Üniversitesi Chongyang Finans Çalışmaları Enstitüsü Dekanı Prof. Wang Wen ile çalışma yemeğinde bir araya gelerek, Türkiye ile yüksek öğrenim alanında gerçekleştirilebilecek iş birliği imkânları üzerine görüştü.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan