Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Muhalefet Urfa’da anlaştı! Karar kılındı

Muhalefet Urfa’da anlaştı! Karar kılındı

Ruha Haber Ajansı RHA- Türkiye 31 Mart seçimlerine odaklanırken, Şanlıurfa’da da hazırlıklar devam ediyor. AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi için Zeynel Abidin Beyazgül ismini seçerken, muhalefet partileri de çatı adayı çıkarmaya hazırlanıyor.

Türkiye’de yerel seçim hazırlıkları devam ederken, Şanlıurfa’da heyecan doruğa çıktı. AK Parti adayı Beyazgül’e karşı muhalefet ittifak yapmaya hazırlanıyor. HDP, Saadet Partisi, CHP ve İYİ Parti’nin tek çatı altında toplanarak 22. Dönem AK Parti milletvekili Sebahattin Cevheri’yi aday göstereceği belirtiliyor.

Alınan kulis bilgilerine göre, seçim ittifak şu şekilde olacak: Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi başkan adaylığı için tüm muhalefet partileri Sebahattin Cevheri’yi destekleyecek, Cevheri ise Saadet Partisi adı altında seçimlere girecek.

Ayrıca 3 merkez ilçe olan Eyyübiye Haliliye ve Karaköprü ile Harran ve Akçakale’de Saadet Partisi’nin aday göstereceği, Viranşehir, Suruç, Ceylanpınar, Bozova, Birecik, Halfeti, Siverek ve Hilvan’da ise HDP adayının destekleneceği gelen bilgiler arasında. CHP ve İYİ Partiye ise meclis üyeliklerinin verileceği iddia ediliyor.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan