Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfa siyaseti Çukurambar’da mı çözülüyor?

Şanlıurfa siyaseti Çukurambar’da mı çözülüyor?

(Ruha Haber Ajansı/RHA) – Bugün yapılacak aday tanıtım toplantısı ile açıklanması beklenen ilçe adayları iptal edildi. Sosyal medyada yayınlanan listenin iptal edildiği konuşulurken, siyasilerin Ankara’nın Çukurambar’ı mesken tuttuğu öğrenildi.

Şanlıurfa siyaseti gebe oldu ancak bir türlü doğuramıyor. Öyle ki geçtiğimiz günlerde Ak Parti’den yapılan açıklamada ilçe adaylarının bugün yapılan toplantı ile açıklanması bekleniyordu. Ancak her ne olduysa bir anda aday tanıtım toplantısının ileri bir tarihe atıldığı söylendi.

URFALILAR LİSTENİN DEĞİŞMESİNİ İSTİYOR

İleri tarih söylemi hiçbir Urfalıyı tatmin etmedi çünkü bilinen o ki sosyal medyada yayınlanan listenin değişeceği iddia ediliyor. 24 Haziran seçimlerinde milletvekili listesinde yaşanan skandalın bir benzeri liste değiştirilmemesi halinde tekrardan yaşanacağı öngörülüyor. Diğer bir gerçek ise çoğu vekil ve siyasinin ekip kurduğu ve kendisine yakın isimleri listeye almak için Çukurambar’da kulisler yaptığı biliniyor.

Listede nasıl bir değişiklik olacağı ve ilçe adaylarının ne zaman açıklanacağı ise muamma.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan