Anasayfa / TÜM HABERLER / SAĞLIK / Minik Büşra’ya kornea nakli yapılacak

Minik Büşra’ya kornea nakli yapılacak

Ruha Haber Ajansı -RHA Şanlıurfa’nın Ceylanpınar ilçesinde göz tansiyonu nedeniyle sağ gözünde görme kaybı olan ve kornea nakli bekleyen Ecren Büşra Malkaş’ın ailesine müjdeli haberi Kaymakam Mehmet Keklik verdi. Küçük Büşra’ya kornea nakli yapacak.

Geçtiğimiz yıl Malkaş ailesini ziyaret ederek Ecren Büşra’nın tedavisinin yapılması için sahip çıkan Ceylanpınar ilçe kaymakamı Mehmet Keklik, İstanbul’daki hastaneye göndermişti. Gerekli tedavilerinin ardından Ecren Büşra’nın eski sağlığına kavuşup görebilmesi için kornea nakli gerektiği belirtilmişti. Ecren Büşra’ya planlanan kornea nakli için Ceylanpınar Kaymakamı Mehmet Keklik’in girişimleri ve yardımları sonucu Almanya’dan Aykut Kartal ve İstanbul’dan televizyon yapımcısı Erhan Baytimur’un yardımlarıyla kornea nakli yapılacak.

KORNEA NAKLİ MÜJDESİNİ KAYMAKAM KEKLİK VERDİ
Ceylanpınar kaymakamı Mehmet Keklik, Mevlana mahallesinde Ömer ve Fahriye Malkaş ailesini evinde ziyaret etti. Ecren Büşra’ya yapılacak olan kornea nakli ile ilgili bilgi veren Kaymakam Keklik, müjdeli haber vererek gerekli kornea naklinin yapılacağını belirti. Her zaman halkın yardımına koşan dertleriyle derlenen Kaymakam Keklik, yardımsever vatandaşlara teşekkür ederek vatandaşların her türlü sıkıntısında onların yanında olmaya gayret edeceğini, birlik ve beraberlik içinde, devlet-vatandaş işbirliği ile güzel çalışmalara imza atacaklarını belirtti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Çocukları Tehdit Eden Yaz İshallerine Karşı Korunma Önerileri

İshal günde üç ya da daha fazla yumuşak veya sıvı kıvamlı dışkı çıkışı olarak tanımlanır. …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan