Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Şanlıurfalı Atlet Türkiye Şampiyonu Oldu

Şanlıurfalı Atlet Türkiye Şampiyonu Oldu

İstanbul’da düzenlenen Turkcell Türkiye U16 (16 Yaş Altı) Salon Atletizm (Festivali) Şampiyonasında Şanlıurfalı sporcu Halil Tekin şampiyon oldu.
10 Kasım Atatürk’ü anma koşusunda, İstanbul’da düzenlenen Turkcell Türkiye U16 (16 Yaş Altı) Salon Atletizm (Festivali) Şampiyonasında 800 m’de 2.08’lik derecesiyle ve 1500 m’de Türkiye Şampiyonu olan Halil Tekin, bu kez de 19-20 Ocak 2019 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen U16 Salon Türkiye Şampiyonasında 800 m’yi 2.01 koşarak Türkiye şampiyonu oldu.
Katıldığı koşularda aldığı dereceler sonucu olimpik kadroya alınarak İstanbul’da gerçekleşecek olimpik kampa çağrıldı.
Şanlıurfa’nın gururu atlet Tekin, yarışmalarda en büyük destekçisinin ailesi, antrenörleri Narin ve Cuma Canbek olduğunu vurguladı.
Atlet Tekin’in başarıdan başarıya koşarak Şanlıurfa’yı her seferinde gururlandırdığını aktaran Şanlıurfa Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, atlet Halil Tekin’i ve antrenörü Narin Canbek’i tebrik etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan