Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Rektör Çelik’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Rektör Çelik’e Hayırlı Olsun Ziyaretleri Devam Ediyor

Harran Üniversitesindeki görevine başlayan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik’e hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.
Hayırlı olsun ziyaretleri kapsamında Rektör Prof. Dr. Çelik’e son olarak AK Parti Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Vali Yardımcısı Ufuk Akıl hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti ifade ederek her birisine ayrı ayrı teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, kendilerine verilen bu görevi en iyi şekilde yaparak Harran Üniversitesini daha da ileri bir noktaya taşıyacaklarını belirtti. Bunu da siyasetçisinden bürokratına her bir Şanlıurfalıyla birlikte yapacaklarını söyledi.
Yeni görevinin kendilerine hayırlı olmasını dileyen Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, Harran Üniversitesi kendisinin de 21 yıl emek verdiği bir yer olduğunu söyleyerek; “Bu nedenle buraya gelince yuvama geldiğimi hissediyorum. Yaptığınız çalışmalar da Osmanbey Kampüsünü odak seçmeniz çok isabetli bir karar. Buranın 24 saat yaşayan bir üs haline getirilmesi için üzerimize düşen her türlü desteğe varız” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan