Anasayfa / TÜM HABERLER / SPOR / TFF, Şanlıurfaspor’un İtirazını Red Etti

TFF, Şanlıurfaspor’un İtirazını Red Etti

(Ruha Haber Ajansı RHA)-TFF (Türkiye Futbol Federasyonu) Tahkim Kurulu 24 Ocak 2019 günü, (4) sayılı toplantısında gündemindeki dosyaları inceleyerek itiraz kararlarını inceledi.

Yapılan incelemeler sonucu Şanlıurfaspor’dan yapılan tüm itirazlar red edilerek onaylandı.TFF resmi sayfasında yayınlanan kararda şu ifadelere yer verildi;”TFF Tahkim Kurulu 24 Ocak 2019 günlü (4) sayılı toplantısında gündemindeki dosyaları inceleyerek aşağıdaki kararları almıştır.

Şanlıurfaspor Futbolcu İzzet Yıldırım ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 24.01.2019 tarih ve E.2018/405 – K.2019/18 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde;

– Duruşma talebinin reddine,

– Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi kararın onanmasına, oyçokluğu ile,

Şanlıurfa Spor Kulübü Derneği’nin futbolcu İzzet Yıldırım ile arasındaki uyuşmazlığa ilişkin Uyuşmazlık Çözüm Kurulu’nun 27.09.2018 tarih ve E.2018/507 – K.2018/451 sayılı kararına itirazı incelendi. Yapılan müzakere neticesinde; Uyuşmazlık Çözüm Kurulu kararında usule ve esasa aykırı bir yön bulunmadığı anlaşıldığından, başvurunun reddi kararın onanmasına, oyçokluğu ile, onanmasına Karar verildi.”ifadelerine yer verildi.

Advert

İlginizi Çekebilir

EHF Kadınlar Avrupa Kupası çeyrek finalinde Konyaaltı Belediyesi ile İzmir BBSK eşleşti

2022-2023 EHF Hentbol Kadınlar Avrupa Kupası'nın bugün çekilen Çeyrek Final kurasında, Antalya Konyaaltı Belediyesi ile İzmir Büyükşehir Belediyesi eşleşti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan