Anasayfa / TÜM HABERLER / ÖZEL HABER / Üniversitede “Hayratçılar” korkuya kapılmaya başladı

Üniversitede “Hayratçılar” korkuya kapılmaya başladı

(Ruha Haber Ajansı/RHA-Özel Haber) –  Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, ekibini kurmaya başladı. Rektör Taşaltın döneminde üniversitede yuvalandığı iddia edilen Hayratçılar korkuya kapılmaya başladı.

Harran Üniversitesi şu sıralar sıcak günler yaşıyor. İddiaya göre önceki rektör Ramazan Taşaltın döneminde alt kademeden üste kadar üniversitenin her alanında Hayrat Vakfı mensuplarını bulabilmek mümkün oluyordu. Öyle ki iddiaya göre Taşaltın’da Hayrat Vakfı üyelerinden birisiydi. Bunu fırsat bilen Hayratçılar üniversitenin her kademesinde etkin olarak rol almaya başlamıştı.

İLK GİDEN HAYRATÇI BANKAMATİKÇİ GÖÇMEZ OLMUŞTU

Harran Üniversitesi Rektörlüğüne atanan Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, ekibini kurmaya başladı. Rektör Çelik gelir gelmez ilk iş olarak Hayratçı ve bankamatikçi Abdullah Göçmez’i kapının önüne koymuştu. Yaşanan bu olaydan sonra üniversitedeki koltuklarından olacak olan Hayrat Vakfı üyeleri paniğe kapılmaya başladı.

Öte yandan Yeni Rektör Prof. Dr. Sabri Çelik’in yeni ekip kurma aşamasında üniversitede cemaatlerle müsaade etmediği ve üniversite üst kademesinde Hayrat Vakfı üyelerinin artık yer almadığı ortaya çıktı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Sakal Star Türkiye şampiyonu Kaya: Şanlıurfa’yı Avrupa’da temsil edeceğim

(RHA AJANS/RHA-Özel Haber) – Sakal Star Türkiye Şampiyonu Şanlıurfalı Yusuf Kaya, “Şu anda Avrupa’da bu …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan