Anasayfa / TÜM HABERLER / AK adayı Aksak’a Kırsaldan Tam Destek

AK adayı Aksak’a Kırsaldan Tam Destek

(Ruha Haber Ajansı/RHA)-AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, seçim çalışmalarını kırsal mahallelere yoğunlaştırdı.

Her gittiği kırsal mahallede muhtarlardan ve seçmenlerinden tam destek sözü alan AK aday Aksak, 31 Mart yerel seçimlerine iki aydan kısa bir süre kala Ak Parti Ceylanpınar Belediye Başkanlığı için kırsal mahallelerde destek istiyor.

Ceylanpınar İlçe merkezinde ev toplantıları, esnaf ve STK ziyaretlerinin yanı sıra Ak Parti İlçe Başkanlığında vatandaşlarla buluşan AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak,sonrasında seçim çalışmalarını kırsal mahallelerde sürdürüyor.

1 günde Birkaç köye ziyaret

Seçim Bürosunda özellikle Ceylanpınarlıların yalnız bırakmadığı AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan adayı Abdullah Aksak, kırsal mahalle gezisi kapsamında Aktepe ve Yukarı Taşlak mahallelerine giderek muhtarlarlarla görüştü ve vatandaşların sorunlarını dinledi.

AK Parti Ceylanpınar adayı Abdullah Aksak’ın ziyaretinden duydukları memnuniyeti ifade eden muhtarlar, partiden de, Belediye Başkanından da memnun olduklarını. Oylarını her zaman AK Partiye verdiklerini gene AK Partiye vereceklerini belirterek,inşaallah kazanacakları umuduyla AK aday Aksak’a tam destek olacakları sözünü verdi.

AK Partiye gönül vermiş insanlarız

Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Yukarı Taşlak (köyü) kırsal mahalle sakinleri, “Ak adayımız Aksak’a kırsal ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler AK Partiye gönül vermiş insanlarız. İnşallah bugünden sonra da böyle devam edeceğiz. AK Parti çözümleri halleden bir partidir. Mutlaka bölge olarak sıkıntılarımız var. Fakat AK Partinin yavaş yavaş sorunlarımızı çözeceğine inancımız var. Kendilerine de teşekkür ediyoruz, Allah muvaffak etsin diyoruz” dedi.

Advert

İlginizi Çekebilir

Urfa’da silah kaçakçılığına geçit yok!

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü yaptığı çalışmalarla kentte silaj kaçakçılığına geçit vermiyor. 6136 SKM suçunun önlenmesine …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan