Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Canpolat,Fikirlerinizi ve Projelerimizi Bizimle Paylaşın

Canpolat,Fikirlerinizi ve Projelerimizi Bizimle Paylaşın

Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat’tan vatandaşlara çağrı;
“Fikir ve projelerinizi bizimle paylaşın”

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, Haliliye’nin geleceği için vatandaşlara seslenerek, fikir ve projelerini kendileriyle paylaşmalarını istedi.

Fikirlerin hepsi bizim için ayrı zenginlik, ayrı bir değerdir
http://www.mehmetcanpolat.net sitesinden yaptıkları çalışmaların ve duyuruların takib edebilecekleğini belirten Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Haliliye’mizi hep birlikte yönetmeye talibiz. Farklı fikirler, farklı bakış açıları, farklı renkler, hepsi bizim için ayrı zenginlik, ayrı bir değer. İlçemizi hep birlikte gönül gönüle yöneteceğiz. Haliliye için fikir ve projelerinizi bizimle paylaşın. Unutmayalım ki; gönülden yapan, gönüller kazanır. Canla başla çalışıp, gönüller almaya, gönüller kazanmaya geliyoruz” dedi.

Milletimizin hizmetine talibiz
Tevazu, samimiyet ve gayret ile Haliliye’ye gönül verdiklerini belirten AK Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Hedefimiz doğrultusunda, her şehrin kendi coğrafyasına, iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun gelişme modelleri hazırlayacağız. Şanlıurfa’nın gönül Belediyeciliği yapacak AK adayları ile birlikte çıktığımız bu yolda ‘Gönül Belediyeciliği’ anlayışıyla sıkılmadık el, çalınmadık kapı bırakmayacağız. ‘Memleket işi gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı olarak milletimizin hizmetine talibiz. Milletimizin yönetimini emanet edeceği AK Partili belediyelerimizde, seçim manifestosunda 11 başlıkta ifade edilen ilkeler çerçevesinde hizmet vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda hareket ederek vatandaşlarımıza efendi değil, hizmetkâr olacağız. Bizi yalnız bırakmayan ve bize eşlik eden Milletvekillerimize, il ve ilçe teşkilatımızdaki bütün kademe mensuplarına, heyecanı bir an bile azalmayan Haliliye halkımıza bize gösterdikleri ilgi, alaka ve destek için minnet ve şükranlarımı sunarım” diye konuştu.

Bizleri takip etmeyi unutmayınız
Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Sosyal Medya hesaplarımızdan bizleri takip etmeyi unutmayınız. Bizimle projelerinizi ve fikirlerinizi de paylaşmayı unutmayınız” çağrısını tekrarladı.

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan