Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Tammah Aşiretinden Kuş’a Büyük Destek

Tammah Aşiretinden Kuş’a Büyük Destek

Şanlıurfa’nın bilinen aşiretlerinden Tammah aşiretinin kanaat önderlerinden Abdülkerim Koç ve beraberindeki kalabalık grup, Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’un seçim bürosuna giderek kendisine destek verdiğini söyledi.

Tammah aşiretinin kanaat önderlerinden Abdülkerim Koç ve beraberindeki yüzlerce vatandaşa gösterdikleri teveccühten dolayı minnettarlık duyan Mehmet Kuş, “Abdülkerim Koç kardeşimiz bölgemizin değerli kanaat önderlerinden biridir.  Sağ olsun akrabalarıyla eş ve dostlarıyla bizi seçim büromuzda ziyaret ederek bizlere katılım sağladılar ve bu süreçte bizlere sonsuz destek verdiklerini söylediler. Ben şahsında tüm Tammah aşireti mensuplarına bu gösterdikleri teveccühten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Tammah aşireti kanaat önderlerinden Abdülkerim Koç ise yaptığı açıklamada Mehmet Kuş ve merhum babası Mustafa Kuş ile 40 yılı aşkın bir dostluğumuz var. Kendisini seçim bürosunda ziyaret ederek “Hayırlı Olsun” deliklerinde bulunduk. 31 Mart yerel seçimlerinde başarı temennimizi aktardık. Her zaman savunduğumuz bir konu var oda adaylarımız halkın içinden gelen halkla iç içe isimlerse onların hizmetkarı ise bizim onlara desteğimiz sondur. Biz inanıyoruz ki Mehmet Kuş, halka gerçekten hizmet edecek bir isimdir. Eyyübiye’nin sorunlarına çözüm üretecek bir adayımızdır.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan