Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / Ak aday aksak “en büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır”

Ak aday aksak “en büyük yatırım, insana yapılan yatırımdır”

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, seçim çalışmalarına hızlı başladı. Her gittiği yerde coşkuyla karşılanan AK aday Aksak, Ceylanpınar’ı güzel günlere kavuşturmak için geldiklerini söyledi.

 

En büyük yatırımın insana yapılan yatırım olduğunu belirten AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Ceylanpınar’da eğitim anlamında destek olduğum binlerce genç vardır ve görüyorum bu evlatlarımız hocalarını hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Varlıkları ve dualarıyla onları her zaman yanımda gördüm. İlçemizde şu an yüzlerce doktor, öğretmen, mühendis, polis yetiştirdik. Öğretmen arkadaşlarım ‘bu kadar başarıdan sonra neden bir belediye başkanı çıkarmıyoruz’ sözleriyle bu kutlu yola girdik ve başaracağız” ifadelerini kullandı.

 

Birlik beraberlik içerisinde hareket etmenin önemine değinen Ceylanpınar AK Parti Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “Allah’a şükürler olsun ki vatandaşımız bizlere kapılarını, gönüllerini açıyorlar. Her gittiğimiz yerde ilgi görüyoruz. Ceylanpınar’ı güzel yarınlara kavuşturmak için geldik, inşallah bunu hep birlikte başaracağız. Gayretimiz milletimizin refahı içindir. Allah Müslümanlara birlik ve beraberlik nasip etsin, yeni bir dirilişin müjdesini versin. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; mahalli seçimlerde partimizin elde edeceği güzel neticeler, Türkiye’yi her alanda hedeflerine ulaştıracak çalışmalarda bize moral desteği verecektir. Büyükşehirlerimizde, illerimizde, ilçelerimizde, beldelerimizde kazanacağımız her başarı, ülkemizin aydınlık yarınlarına tutulmuş bir ışık olacaktır. Mahalli İdareler Seçimleri Manifestomuzdaki ilkelerimiz, milletimize yeni dönemdeki yönetim anlayışımızı ifade eden taahhütlerimizdir. Biz de Ceylanpınar’ımızı manifestomuzda belirtilen taahhütlere uyarak hizmet edeceğiz” dedi.

 

KATILIMLAR HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

 

AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak’ın girişimleri ile ilçede AK Parti’ye binlerce katılım tüm hızıyla devam ediyor. Seçim çalışmalarını sürdüren Aksak, Ceylanpınar’da birçok aile ile görüşerek AK Parti’ye katılmalarını sağladı. AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak, partililer ile beraber seçim bürosu önünde bir araya gelerek katılımlarını resmileştirdi. Özbek Mahalle sakinleri, Eski Kızılay Başkanı Abdurrahman Sarice ve ailesi ve ilçenin en büyük aşiretlerinden biri olan Kumnekşan Aşireti, 31 Mart yerel seçimlerinde AK Parti’nin genç ve eğitimci adayı Abdullah Aksak’ı destekleme kararı aldılar.

 

ARAMIZA HOŞ GELDİNİZ

 

Yeni katılanlarla tek tek tokalaşarak “Aramıza hoş geldiniz” diyen AK Parti Ceylanpınar Belediye Başkan Adayı Abdullah Aksak “İçinde yaşadığımız süreç akıllı olmamız, cesur olmamız ve en önemlisi bizlerin bir ve kardeş olmamız zorunluluğunu net bir şekilde ortaya koyuyor. Bunu görmek suretiyle, ülkenin geleceğine sahip çıkma, ülkenin bekasına sahip çıkma adına bugün buraya gelerek aramıza katılmanız bizim açımızdan çok önemli. Sizin kendi geleceğiniz ve çocuklarınızın geleceği açısından da çok önemli bir davranış” şeklinde konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan