Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK aday Beyazgül’den İl SKM’ye ziyaret;

AK aday Beyazgül’den İl SKM’ye ziyaret;

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti İl Seçim Koordinasyon Merkezini (SKM) ziyaret ederek SKM Başkanı Bekir Kan’dan yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı, fikir alışverişinde bulundu. AK Başkan adayı Av. Beyazgül, AK Parti olarak milletimizin hizmetine talib olduklarını her zaman dile getirdiklerini ve o doğrultuda hareket ettiklerini söyledi.

 

SKM birimlerini tek tek dolaşarak çalışanlara hayırlı hizmetlerde bulunma dileğini ileten AK Başkan adayı Av. Beyazgül, birim görevlileriyle bir süre sohbet edip, yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi alıp, önerilerde bulundu.

İl SKM ziyaretinde Program ve Medya birimleri ile uzun uzun sohbet eden AK aday Beyazgül, fikir alışverişinde bulunduktan sonra bazı önerilerde bulunarak herkese teşekkür etti.

Başkan adayı Av. Beyazgül, daha sonra İl SKM Başkanı Bekir Kan ile de görüşerek SKM’nin kurumsal bir kimliğe büründüğünü, çalışanların görevlerini en iyi şekilde yapmaya gayret ettiklerini görmekten mutlu olduğunu söyledi.

 

Hedefimiz; önce milletimizin gönlünü kazanmak

Gün boyu yaptıkları ziyaretlerden bahseden ve bazı hatırlatmalarda bulunan Başkan adayı Av. Zeynel Beyazgül, “Genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; potansiyeli olan ilimizin dünya çapında marka şehir haline dönüşme çabamızı en iyi şekilde sürdüreceğiz. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır. Sosyal belediyecilik anlayışımızı, tüm mağdur ve mazlumlarla birlikte ailelerimize, çocuklarımıza, gençlerimize, kadınlarımıza, yaşlılarımıza ve engellilerimize hizmet verecek şekilde genişleteceğiz. Zaten bahsini ettiğimiz Engelliler derneğinden birini bugün ziyaret ederek bir süre sohbet ettik, önerilerini ve taleplerini dinledik. Kısaca; ‘Memleket işi, gönül işi’ diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talib olduğumuzu her gittiğimiz yerde dile getiriyoruz” dedi.

 

SKM Başkanı İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve SKM görevlileriyle

AK Parti Şanlıurfa İl SKM Başkanı Bekir Kan, AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Zeynel Abidin Beyazgül’ün ziyaretinin ardından, SKM’de hazır bulunan İl Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri ve SMK çalışanları ile bir toplantı düzenleyerek, “Görüldüğü gibi yapılan program çerçevesinde adaylarımız gereğini yapıyor bizlere de gerekli bilgi ve dokümanlar ulaştırılıyor. İnanıyorum ki, sizlerde görevinizi en iyi şekilde yapmaya çalışıyorsunuz. Seçim süresince burası partimizin merkezi konumunda ve il ve ilçe Belediye Başkan adaylarımızın çalışmalarının tamamı kontrolümüz altında. Dolayısıyla İl Başkanımız Bahattin Yıldız ve İlçe Belediye Başkan adaylarımız ve vatandaşlarımız zaman zaman bizleri ziyaret edip, yaptığımız çalışmaları yakından görmek istemektedirler. Herkesin üzerine düşen görevi yapacağından şüphemiz yok ancak, yine de hatırlatmak istedim” diyerek herkese teşekkür etti.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan