Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / “Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız”

“Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız”

AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, mahalle mahalle dolaşarak esnaf ziyaretlerini sürdürüyor, karşılaştığı vatandaşlarla ayaküstü de olsa bir süre sohbet ederek dua ve desteklerini istiyor.

Canpolat; Yeşildirek, Veysel Karani ve Ulubatlı Mahallelerinde

Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı Yeşildirek, Veysel Karani ve Ulubatlı Mahallelerini ziyaret eden ve “Tebessümünüz ve teveccühünüz, gönlünüzde gördüğümüz takdirin ifadesidir” diyen AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Mahallelerimizdeki hemşehrilerimize ilgi ve desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Ulubatlı Mahallemizde teşkilatımız ile beraber esnaf kardeşlerimizi ve hemşehrilerimizi ziyaret ettik. Ulubatlı Mahallesi esnafımızla ve kıymetli mahalle sakinleriyle hasbihal ettik. Veysel Karani mahallemizde de vatandaşlarımızla hasbihal ettik. Geleceğimizin teminatı olan gençlerimizle, öğrencilerimizle bir süre sohbet ettik. Yeşildirek mahallemize geçerek halkımızla kucaklaştık. Bizlere gönül ve muhabbet kapısını açarak bağırlarına basan, hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yeşildirek mahallesi Yunus Emre caddesindeki esnaf kardeşlerimizi de ziyaret ettik. Bizlere olan teveccühleri için teşekkür ediyorum. ‪Allah eksikliklerini vermesin, bizi de daima vatandaşlarımıza, Haliliye’mize, Şanlıurfa’mıza hizmetkâr eylesin. Birlikte çalışacak, birlikte başaracağız. ‘Gönül belediyeciliği’ diyerek çıktığımız bu yolda çalmadık kapı, sıkmadık el, almadık gönül bırakmayacağız inşaallah” dedi.

 

Özel ŞanMed Hastahanesi Başhekimi Op.Dr. Ahmet H. İnan’ı hastahanedeki makamında ziyaret eden AK başkan adayı Canpolat, hasta yakınlarına da geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, “Rabbim tüm hastalara acil şifalar versin” diyerek geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

Canpolat, Seçim Bürosunda

“Gündüz ziyaretlerimizin ardından akşam geç saatlerde de soluğu Seçim Büromuzda aldık” diyen AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat, “Seçim Ofisimize gelen değerli hemşehrilerimiz ile bir aradayız. Haliliye’mizi hep birlikte yönetmeye talibiz. Farklı fikirler, farklı bakış açıları, farklı renkler olabilir. Hepsi bizim için ayrı zenginlik, ayrı bir değer. İlçemizi hep birlikte gönül gönüle yöneteceğiz. Gönülden yapan, gönüller kazanır. Canla başla çalışıp, gönüller almaya, gönüller kazanmaya geliyoruz. Haliliye için herkesin fikir ve projelerini bizimle paylaşmalarını istiyoruz. Sosyal Medya Hesaplarımızdan bizleri takip etmeyi unutmamalarını da istiyoruz” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan