Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / “Eyyübiye’de her yöreye hizmet edeceğiz”

“Eyyübiye’de her yöreye hizmet edeceğiz”

 

Şanlıurfa’nın Eyyübiye ilçesi AK Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, mahalle toplantıları ve Seçim Bürosunda vatandaşlarla bir araya gelerek dua ve desteklerini istiyor.

AK Başkan adayı Kuş, Eyyübiye ilçesinde her yöreye lazım olan hizmetleri gerçekleştireceklerini söyledi.

 

Mahalle toplantılarını düzenleyenlere teşekkür

Mahalle toplantıları ile her fırsatta vatandaşlarla bir araya gelerek talep, öneri ve varsa sorunlarını konuşacaklarını belirten AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan adayı Mehmet Kuş, “Asya Mahallemizde Nifel Yıldırım’ın düzenlediği toplantıya, İlçe Başkanı Mehmet Moğal ile birlikte katılım sağlayarak seçim hakkında istişarelerde bulunduk. Destek toplantısından dolayı Yıldırım ailesine teşekkür ederim. Daha sonra Kırçiçeği kırsal mahallemizde Ahmet Çiftçi ve Salih Kaynak’ın düzenlediği toplantıya katılarak, bölgemizde yer alan mahalle muhtarları ile bir araya geldik. Uzun uzun sohbet edip, sorunlarını, önerilerini, taleplerini dinledik. Eyyübiye ilçemizi hep birlikte istişareler yaparak en iyi şekilde yöneteceğimizi hatırlattık. Destek toplantısından dolayı Çiftçi ve Kaynak ailesine de teşekkür ederiz” dedi.

 

Oylar AK Partiye

Şadi ailesi Mehmet Kuş’a ait Seçim Bürosunu ziyaret ederek başarı dileklerini ilettiler.

“Allah yolunu bahtını açık eylesin. Mehmet Başkanın seçileceğinden ve ayrım yapmadan hizmet edeceğinden hiç kimsenin şüphesi olmadığına inanıyoruz” diyen Şadi ailesi ileri gelenleri her zaman destek olacaklarını ve 31 Mart seçimlerinde oylarının AK Partiye olacağını belirttiler.

 

Halkımıza hâkim değil hadim olma idrakiyle hizmet edeceğiz

Eyyübiye’yi insan fıtratına uygun, medeniyet ve kültür değerlerimizle yoğrulmuş daha çok hizmetle donatacaklarını belirten AK Parti Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi; şehir halkına hâkim olma değil hadim olma idrakiyle görevlerimizi yapacak, millete efendi değil, hizmetkâr olacağız. Zaten çevreye saygılı şehirler ile belediye hizmetlerinde tabiattaki canlı veya cansız bütün varlıklarla uyum gözetilecek. Memleket işi gönül işi diyerek, ‘Gönül Belediyeciliği’ ile AK Parti olarak milletimizin hizmetine talibiz” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan