Anasayfa / TÜM HABERLER / SİYASET / AK Başkan Moğal, asaleten atandı

AK Başkan Moğal, asaleten atandı

Şanlıurfa’nın nüfusu en kalabalık ilçelerinden olan Eyyübiye’de AK Parti İlçe Başkanlığını vekâleten yürüten Mehmet Moğal, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlık görevine asaleten atandı.

 

Bayrağı daha ileri taşımak boynumuzun borcu

AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanlığı görevini vekâleten sürdüren Mehmet Moğal, asaleten atadı.

Kendisini bu göreve layık gören AK Parti Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir ile parti büyüklerine teşekkür ettiğini belirten AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, “Beni bu göreve layık görenleri utandırmayacağım. Biz zaten AK Partinin kuruluşundan beri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izindeyiz ve AK Partiyi destekliyoruz. Şanlıurfa’mızın Eyyübiye ilçesinde de vatandaşlarımızın geneli ile her zaman hemhal oluyoruz, sorunlarını, taleplerini dinliyoruz. Vekâleten yürüttüğüm İlçe Başkanlığı görevim sırasında da üzerime düşeni yapıyordum. Bu andan itibaren çok daha fazla çalışarak Parti büyüklerimize layık olmaya çalışacağım. Yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalmadık kapı bırakmayacağız. Hele bu seçim döneminde Belediye Başkan adayımızla hiç durmadan çalışıyoruz, çalışacağız. Kısaca Hem yerelde hem genelde bayrağı daha ileri taşımak boynumuzun borcudur” dedi.

 

Ayrım yapmadan da hizmet edeceğiz

Ülkenin çok büyük badireler atlattığını hatırlatan AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, “Bu millet çok necip bir millet ki, oynanan oyunları hep boşa çıkarmıştır. Bölgemizde de bizleri ayrıştırmaya çalışanlara müsaade etmeyeceğimiz gibi ayrım yapmadan da hizmet edeceğiz. Bu emaneti alarak daha yükseklere çıkarmak boynumuzun borcudur” diye konuştu.

Advert

İlginizi Çekebilir

İl Başkanı Kırıkçı: Bunun dışındaki hiç bir iddia gerçeği yansıtmıyor

(RHA AJANS/RHA) – Ak Parti İl Başkanı Abdurrahman Kırıkçı,"MKYK üyemiz ve İl koordinatörümüz gözetiminde AK …

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan