Anasayfa / TÜM HABERLER / YEREL HABER / Cumhur İttifakının adayı Özyavuz’a destek büyüyor

Cumhur İttifakının adayı Özyavuz’a destek büyüyor

MHP ve AK Partinin cumhur ittifakı kapsamında Harran ilçesinde gösterdikleri ortak aday Mahmut Özyavuz’a destekler çığ gibi büyüyor.

Harran ilçesine bağlı Demirli, Yenice, Çiçek, Ceylangözü, Damlasu, Başak, Küçükyıldız, Tanınmış, Kaymaklı, Şuayb şehri, Abuncur, Aşağı Kesmekaya, Yukarı Kesmekaya, Türkoğlu mahallelerinden Duveçet, Biniyusuf, Bini imhimmed, Şibil ve Biniemir aşiretlerine mensup vatandaşlarda Mahmut Özyavuz’un seçim bürosuna gelerek desteklerini açıkladı.

Grup adına açıklama yapan şeyh Rezzak Ok “Cumhur ittifakı kapsamında ortak aday olarak gösterdikleri Mahmut Özyavuz’u desteklemek ve ittifakın Harran ilçesinde başarılı olup rekor kırması için hepimizin sahada çalışacağımızı ifade etmek istiyoruz. Mahmut Özyavuz’un da eşit hizmet ilkesi ile tüm kesimlere hitap edeceğine inanıyoruz.”dedi

Desteklerden dolayı herkese teşekkür eden Mahmut Özyavuz,”Bugün Harran ilçemizin çeşitli mahallelerinden farklı aşiretlerden kardeşlerim, amcalarım Cumhur ittifakına ve bana desteklerini açıklamak üzere seçim büromuzu ziyaret ettiler. Tüm Harranlı kardeşlerimizle birlikte bir olup hem Cumhur ittifakının başarısı için çalışacağız, hem Harran ilçemizde eşit hizmet ilkesiyle Harran’ın hizmetkarı olacağız.” diye konuştu.

 

Advert

İlginizi Çekebilir

Mersin’de hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı

MERSİN-19.01.2023-HİBYA-Mersin İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince Erdemli ve Yenişehir ilçelerinde düzenlenen operasyonda kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs yakalandı. 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

pendik escort bayan